
Na wielkanocnym stole. Dla rodzica z dzieckiem
Opis
Zapraszamy na warsztaty dla rodzin inspirowane świętami Wielkanocy.
Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
- sałatka z burakiem, jabłkiem i orzechowym dressingiem
- pasztet z białej fasoli, gruszki i pora z jogurtowym sosem
- oraz tsoureki- grecki chlebek z pomarańczą i migdałami
Ważne:
- Jest to warsztat rodzinny bez limitu wieku dzieci.
- Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
- Podana cena to koszt uczestnictwa w warsztatach dziecka i jego opiekuna.
- W czasie warsztatów uczestnicy mają zapewnione wszystkie niezbędne składniki, akcesoria i fartuchy do gotowania.
- Jeśli chcesz przyjść z dwójką dzieci lub z drugim dorosłym koszt jego uczestnictwa wynosi 50 proc. ceny. Kupując warsztat dla trzech osób kup bilet na warsztat oraz bilet dla dodatkowego uczestnika.
- Minimalna liczba uczestników: 6 (opiekun+dziecko).
- Kupując warsztat prosimy zwróćcie uwagę na dzień i godzinę jego rozpoczęcia. Zaczynamy punktualnie.
- Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
- Warunki rezygnacji z zajęć znajdują się w Regulaminie.
Warsztaty poprowadzi Ola, która poprzez naukę gotowania wspiera budowanie dobrych nawyków żywieniowych u dzieci. Uwielbia kulinarne eksperymenty, jednocześnie inspirując się smakami dzieciństwa, do których powraca z sentymentem. Doświadczenie zdobywała w krakowskim Chederze, zgłębiając tajniki hummusu i chałki oraz w mazurskim Studio Burdąg, gdzie była częścią kulinarnego duetu kuchni roślinnej. Zajmuje się także fotografią kulinarną.