
Rozkoszne polskie. Dla dzieci 7-10 lat
Opis
Wyruszamy w regionalną podróż smakiem po mapie i eksplorujemy tajniki kuchni polskiej. Na warsztatach dowiecie się czym, prócz kształtu różnią się kopytka od klusek śląskich oraz gdzie w Polsce można wybrać się na święto śliwki!
Na warsztatach przygotujemy:
- kolorowe kopytka z sosem rozmarynowym
- oraz tradycyjne drożdżówki ze śliwką i kruszonką
Uwaga!
- Są to zajęcia dla dzieci w wieku 7-10 lat.
- Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
- Minimalna liczba uczestników: 6. W przypadku małej liczby uczestników grupy warsztatowe mogą być połączone.
- Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie!
- Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
- Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
- Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.