
Słodki stół. Dla dzieci 7-10 lat
Opis
Tym razem osadzamy dzieci w roli cukierników i zakasamy rękawy do słodkich wypieków! Francuskie klasyczne magdalenki będą inspiracją do przygotowania jesiennej odsłony tych uroczych muszelek. A przepis na puszyste sufletowe pankejki, którym podzielimy się na warsztacie, na pewno zagości w waszych kuchniach na stałe. Osłodźmy sobie ten jesienny czas!
Na warsztatach przygotujemy:
- dyniowe magdalenki
- oraz puszyste sufletowa pankejki
Ważne:
- Są to zajęcia dla dzieci w wieku 7-10 lat.
- Warsztaty trwają 2 godziny
- Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie
- Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy, zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
- Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
- Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
- Minimalna liczba uczestników: 6. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
- Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.