Sushi . Dla rodzica z dzieckiem- WYPRZEDANE

Dostępność: dostępny
Cena: 290,00 zł 290.00
ilość szt.

towar niedostępny

* - Pole wymagane

Opis

Czas na rodzinne rolowanie! Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z przygotowywania sushi dla rodziców i dzieci, które poprowadzi Piotr Swoboda, chef kuchni z 18-letnim doświadczeniem.  Na warsztacie poznacie techniki i akcesoria niezbędne do przygotowywania najbardziej rozpoznawalnego japońskiego dania! Dowiecie się jak dobrze przyrządzić ryż, w jaki sposób kroić poszczególne składniki oraz jak komponować i przygotowywać różne rodzaje sushi. Dowiecie się czym jest tempura, oshinko czy daikon i wspólnie z dziećmi spróbujecie swoich sił w rolowaniu i jedzeniu pałeczkami 

Na warsztatach przygotujecie:

  • Hosomaki z serkiem philadelphia, surowym łososiem i ogórkiem
  • California maki z krewetką w tempurze, majonezem, awokado, sweet chilli
  • Futomaki z pieczonym łososiem, teriyaki, ogórkiem, serkiem philadelphia i oshinko
  • Hosomaki z awokado, ogórkiem i daikonem

Ważne:

  • Jest to warsztat rodzinny bez limitu wieku dzieci.
  • Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
  • Podana cena to koszt uczestnictwa w warsztatach dziecka i jego opiekuna.
  • W czasie warsztatów uczestnicy mają zapewnione wszystkie niezbędne składniki, akcesoria i fartuchy do gotowania.
  • Jeśli chcesz przyjść z dwójką dzieci lub z drugim dorosłym koszt jego uczestnictwa wynosi 50 proc. ceny. Kupując warsztat dla trzech osób kup bilet na warsztat oraz bilet dla dodatkowego uczestnika.
  • Minimalna liczba uczestników: 6 (opiekun+dziecko).
  • Kupując warsztat prosimy zwróćcie uwagę na dzień i godzinę jego rozpoczęcia. Zaczynamy punktualnie.
  • Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
  • Warunki rezygnacji z zajęć znajdują się w Regulaminie.

Piotr Swoboda – szef kuchni z 18 letnim doświadczeniem, specjalizujący się w kuchni street foodowej, comfort foodzie i nowoczesnej kuchni polskiej. Miłośnik kuchni azjatyckiej. Swoje doświadczenie zdobywał m.in. w Wielkiej Brytanii w restauracjach takich jak: Bird, Lantana Cafe oraz The Providores & Tapa room pod okiem Szefa kuchni Petera Gordona. Od kilku lat prowadzi warsztaty kulinarne oraz uczestniczy w wielu kulinarnych wydarzeniach. Obecnie Szef kuchni w Warszawskiej Wozowni.

Produkty powiązane

Dodatkowy uczestnik
Dodatkowy uczestnik
Cena: 95,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl