
Tajlandia. Smakiem po mapie. Dla rodzica z dzieckiem
Opis
Witajcie w naszym świecie kulinarnych przygód! Przygotujcie się na rodzinne spotkanie pełne aromatycznych przygód prosto z Tajlandii. W naszych warsztatach nauczymy Was, jak przygotować klasyczne tajskie dania. Na warsztatach poznacie smak sosu rybnego i cukru palmowego, dowiecie się jak przygotować lepki ryż oraz czym zastąpić niedojrzałą papaję w sałatce som tam.
Na warsztatach przygotujecie:
- pad thai z kurczakiem
- som tam z kalarepki
- oraz mango sticky rice z syropem z liśćmi kafiru
Ważne:
- Jest to warsztat rodzinny bez limitu wieku dzieci.
- Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
- Podana cena to koszt uczestnictwa w warsztatach dziecka i jego opiekuna.
- W czasie warsztatów uczestnicy mają zapewnione wszystkie niezbędne składniki, akcesoria i fartuchy do gotowania.
- Jeśli chcesz przyjść z dwójką dzieci lub z drugim dorosłym koszt jego uczestnictwa wynosi 50 proc. ceny. Kupując warsztat dla trzech osób kup bilet na warsztat oraz bilet dla dodatkowego uczestnika.
- Minimalna liczba uczestników: 6 (opiekun+dziecko).
- Kupując warsztat prosimy zwróćcie uwagę na dzień i godzinę jego rozpoczęcia. Zaczynamy punktualnie.
- Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
- Warunki rezygnacji z zajęć znajdują się w Regulaminie.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.